Lentokalenteri

Lennämme yleisölentoja Jyväskylässä, Lahdessa, Mäntsälässä ja Seinäjoella.

Koronatilanteen vuoksi vuoden 2020 lentokausi alkaa heti juhannuksen jälkeen. Lentoja päivitetään kalenteriin viimeistään 8.6.

Koronatilanteen vuoksi lennämme rajoitetulla kapasiteetilla, minkä vuoksi lentoja ei ole joka viikko kaikilla paikkakunnilla. Seuraamme koronatilannetta aktiivisesti ja tarvittaessa muutamme toimintaa sen mukaan. Kuumailmapallon korissa matkustajat ja lentäjä ovat tiiviisti lähellä toisiaan lennon aikana, ja haluamme varmistaa kaikkien terveyden. Suosittelemme lennolle osallistuville oman paluukyydin järjestämistä takaisin laskupaikalta, jolloin vältämme kaikkien pakkaantumisen samaan autoon. Vallitsevasta tilanteesta johtuen jatkamme myös lahjakorttien voimassaoloa pyynnöstä lentokaudelle 2021.

Jos haluat sähköpostiisi tiedon, kun lentoja päivitetään kalenteriin, niin ilmoittaudu postituslistalle oikeassa alareunassa.

Lahjakortteja yleisölennoille voi tilata ympäri vuoden Kokemuskaupasta. Lahjakortti on voimassa vuoden.

Yksityislentoja järjestetään monella muullakin paikkakunnalla. Yksityislennot näkyvät kalenterissa, mikäli lento ei ole yllätys ja siten salassa pidettävä.

Kalenterissa voit varata paikan klikkaamalla haluamaasi lentoa. Mikäli sinulla on jo lentolippu tai lahjakortti, sinulta kysytään sen koodi. Mikäli lentolippua ei vielä ole, voit varata paikan ja ostaa lipun. Paikkavarauksesi vahvistuu kun olet saanut koodin. Paikkavarauksen lennolle voi perua lentoa edeltävänä päivänä klo 12.00 asti, tämän jälkeen peruminen onnistuu sairastumisen tms. johdosta ottamalla yhteyttä Kokemuskauppaan.

Lento toteutuu, kun lähtijöitä on vähintään seitsemän henkilöä Jyväskylän ja Seinäjoen lennoilla, ja neljä henkilöä Lahden ja Mäntsälän lennoilla.

Lennoilla on säävaraus. Sään vuoksi valitsemasi lento saattaa peruuntua, jolloin voit varata paikan uudelle lennolle.

Yleisölennot

Voit ostaa yleisölennon kuumailmapallolla Kokemuskaupasta.

Lentokalenterista voit varata paikan haluamallesi lennolle.

Mikäli sinulla on jo lento maksettuna tai olet saanut lahjakortin, sinulta kysytään kokemuskoodi varatessasi paikan kuumailmapallolennolle. Mikäli koodia ei ole, voit varata paikan ja ostaa lennon. Paikkavarauksesi vahvistuu, kun olet saanut koodin.

Mikäli sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme! Tavoitat meidät sähköpostitse posti@kokemuskauppa.com.

Kuumailmapallolennoilla on aina säävaraus. Yleisölento toteutetaan, kun lähtijöitä on Jyväskylän ja Seinäjoen lennoilla vähintään 7 henkilöä, Lahden ja Mäntsälän lennoilla 5 henkilöä.

Postituslista

Kiitos! Ilmoitamme nyt sähköpostitse tulevat kuumailmapallolennot paikkakunnallasi.

Haluatko saada tietoa paikkakuntasi tulevista kuumailmapallolennoista? Ilmoita paikkakuntasi ja sähköpostiosoitteesi niin ilmoitamme sinulle niistä.